Connect with us

Uncategorized

Φιλική ήττα η Ζάκυνθος

1-0 έχασε

Published

on

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Ζάκυνθος στο πρώτο φιλικό που έδωσε απέναντι στο Διαγόρα Βραχνέικων. Οι παίκτες του Ζόραν Γέφτοβιτς δεν πραγματοποίησαν καθόλου καλή εμφάνιση και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37΄με τέρμα του Ανδρεόπουλου. Πάντως οι «κυανοκίτρινοι» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 79′ ‘όταν ο Κερμενίδης έκανε μία πολύ όμορφη σέντρα ο Ψαρρής πήρε την κεφαλιά με τον Λιούρδη να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.

Διαγόρας Βραχνέικων (Μάριος Καπετανάκης): Λιούρδης, Βογιατζής, Αμπατζής, Αγγελάτος, Παναγόπουλος, Λάζαρης, Κασσιάρας, Τσούντος, Ορφανίδης, Αθανασόπουλος, Ανδρεόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι: Σχοινάς, Αλεξανδρόπουλος, Τάκος, Νάτσης, Τούσης, Αβραμόπουλος, Βάρρας, Γκούτρας, Δημητρούλης.

 

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Καλογέρης, Τσορμπατζίδης, Μάγκας, Τσολακούδης, Μιλόσεβιτς, Τσιμπλίδης, Τσιριγώτης, Βυθούλκας, Παπαστεργίου, Γκελάϊ. Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Πρίφτη, Τσίτσης, Τσίλης, Πετράκος, Σολωμονίδης, Κερμενίδης, Ψάρρης, Φιλάϊ, Παλιούρας, ενώ προς το τέλος μπήκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Γ. Μουζάκης.

 

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply