Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Παλαίμαχοι Νέας Περάμου με Χαϊδαρίου

Θυμήθηκαν τα παλιά

Published

on

Στιγμές από το παρελθόν βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Περάμου καθώς οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου υποδέχτηκαν τους αντίστοιχους του Χαϊδαρίου.Οι άσοι των δύο συλλόγων θυμήθηκαν την… παλιά τους τέχνη, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις και ξεφεύγοντας από την ρουτίνα που τους έχει επιβάλλει η καθημερινότητα.

Οι δύο ομάδες διατηρούν δεσμούς φιλίας εδώ και πολλά χρόνια και συχνά – πυκνά συναντιόνται μεταξύ τους για να θυμηθούν τα παλιά.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει όμως οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε αρκετές των περιπτώσεων ήταν πραγματικά πολύ όμορφες θυμίζοντας το παρελθόν.

 

Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι του Χαιδαρίου επικράτησαν με 4-2. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μηλιώνης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος. Για λογαριασμό των Παλαιμάχων της Νέας Περάμου σκόραρε ο Τσιβλέρης 2(το ένα με πέναλτι).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Δημόπουλος.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Χίου που αφιέρωσε τη νίκη στην κορούλα του.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης): Μιχάλαρος, Σούρλας, Ραμπακάκης, Μπαρκονίκος, Βάγιας, Σουγιουλτζής, Καψής, Γρίβας, Γραμματικός, Ττσιβλέρης, Παρασκευάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Δρίζος, Πετρόπουλος, Μπαμπάνης, Αλεξανδρίδης, Κώνστας, Βαλαβάνης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Κιούρκος, Χίου, μηλιώνης, Αρκαδιανός, Αποστολόπουλος, Πορφύρης, Λαγός Φ, Παπαδόπουλος, Δρόσος, Χατζηκωνσταντίνου

Αγωνίστηκαν και οι: Βουρλούμης, Παπαχαρίσης, Γαιαννακόπουλος, Χατζάκης.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΛ.Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ

Την Κυριακή 30/9/2012 Αναχώρηση για Αίγιο, με συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά των παλαιμάχων Αιγιαλείας, ως ανταπόδοση για τη φιλοξενία των παλαιμάχων Νέας Περάμου.

Δευτέρα 1/10/2012 Φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους της Μικτής Κορίνθου.

Δευτέρα 8/10/2012 Φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό Αστέρα Θηβών, προσφυγική ομάδα, αδελφοποίηση μεταξύ των δύο σωματείων.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply