Connect with us

Uncategorized

Η Καλαμάτα 2-1 τον Αχαρναϊκό

Σκηνικό ανατροπής για «Μαύρη Θύελλα»

Published

on

Τη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Καλαμάτα απέναντι στον Αχαρναϊκό. Το σωματείο της Μεσσηνία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δοκάρι στο 1ο λεπτό με τον Ηλιόπουλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παγούδης απομάκρυνε κεφαλιά του Καούνου. Ωστόσο, η ομάδα που πήρε το προβάδισμα στο σκορ ήταν ο Αχαρναϊκός, καθώς ο Νιάρος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Ζαρόπουλου και από κοντά σημείωσε το 1-0. Στην επανάληψη, οι Πελοποννήσιοι ανέβασαν το ρυθμό τους και ισοφάρισαν στο 78′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκαρλάτου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καούνος με όμορφο πλασέ στο 86′

 

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Ζαρόπουλος (60′ Κοψαχείλης), Τρίψας (52′ Γεωργιόπουλος), Μπαουρής (55′ Κουρέας), Ψυχογιόπουλος (65′ Ανδρεόπουλος), Καντούτσης (46′ Τσαγκαράκης), Πούτσι (44′ λ.τ Αθανασόπουλος), Τσιμικλής, Πασάς (70′ Επιφανής), Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, Καούνος.

 

Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Αναστασίου (67′ Καλαμιώτης), Μάναλης, Μαγγίνας, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (76′ Βελιανίτης), Χριστόπουλος, Νταβαρίνος, Δασκαλάκης, Νιάρος (67′ Νιφαδόπουλος), Νεόφυτος (76′ Εμρά).

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply