Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία απέσπασε ο Αίμος

1-1 στον Άγιο Θωμά

Published

on

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Αίμου Πετρούπολης , μετά την ισοπαλία του 1-1 με τον Άγιο Θωμά . Η ομάδα της Πετρούπολης, μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Γουδη.

Ο Αίμος από το ξεκίνημα του αγώνα, έδειξε πως ήταν αποφασισμένος να πάρει και τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Έκλεισε τον αντίπαλό του στα καρέ του και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Κάτι που έγινε τελικά στο 35′. Ο Φίλιππος Ταλιουρας εκτέλεσε με ωραίο πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα στο κενό χώρο του Καταγή για να γίνει έτσι το 1-0.

Στην επανάληψη και πάλι οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έψαξαν για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη τους. Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν αφού σε δυο – τρις μοναδικές ευκαιρίες , η μπάλα δεν κατέληξε στα δίκτυα .

Στη συνέχεια του αγώνα και ενώ ο Αίμος έδειχνε ότι θα διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ, οι αντίπαλοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 75′, όταν σε ένα σουτ από τα πλάγια ο Αλεβίζος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα με αποτέλεσμα ο επερχόμενος επιθετικός να τη στείλει στα δίκτυα.

Στο 60′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δουγιέκος.

 

ΑΙΜΟΣ : Αλεβίζος , Παπαναστασίου , Κόκκαλης (45′ Σιώζος) , Δουγίεκος , Μαγριπλής (35′ Κουλίρα Α), Καταγής (60′ Ζαχαριάς) , Γιαννούλης , Ταλιουρας Ν , Πλατοκούκης , Ταλιουρας Δ , Ταλιουρας Φ . Την 18αδα συμπλήρωναν οι Γιαννέλος , Αγγελόπουλος , Μαρκεσίνης , Μπουγιούκος ,

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply