Connect with us

stoplekto

Στη δ’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Νέα Ιωνία..

Published

on

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη δ’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Νέα Ιωνία. Στο ΔΑΚ Αιγάλεω η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου επικράτησε με 3-1 του Πανθησειακού και έκανε θετικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν. Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς τέρματα, με τους ‘κυανοκίτρινους’ να πιέζουν στο τελευταίο δεκάλεπτο και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την κοντινή κεφαλιά του Ογκμποε που έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε για τη Νέα Ιωνία στο 59′, όταν ο Σαγανάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Νησαριώτη. Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 68′ χάρις σε κοντινό σουτ του Αλεξόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ενενηντάλεπτου (85′), ο Νησαριώτης εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του -κατά τα άλλα πολύ καλού- Κουνάδη και από απόσταση… αναπνοής έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Στην επόμενη φάση το ματς… τελείωσε! Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας συνδυάστηκαν όμορφα και ο Βάσος με ιδανικό πλασέ έγραψε το 3-1 (86′), που έμελλε να είναι τελικό αποτέλεσμα. Στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φλωράκης. Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Τάμαλη και Δεληθοδωρή.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Κουνάδης, Αναγνωστόπουλος, Παγίδας, Κουμαραδιός (70′ Φεσόπουλος), Φλωράκης, Αλεξόπουλος, Πέλα, Κάρο, Γκιόλας (65′ Γιαλέλης), Κυφωνίδης, Μεμβελίκας

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ψύχος, Παυλίδης, Χρόνης (46′ Καραβίδας), Βιδάλης, Αχμέτ, Μπιρμπίλι, Πέττας (46′ Σαγανάς), Καραμέρης, Ογκμποε, Βάσος (89′ Μπιζάς), Νησαριώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply