Connect with us

Uncategorized

Νίκη Περαμαϊκού με Αχαρναϊκό

Επικράτησε 2-0

Published

on

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Περαμαϊκός στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας 2-0 του Αχαρναϊκού .Η νίκη και η συνολική αγωνιστική εικόνα των “πρασίνων” αποκτά μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός οτι ο αντίπαλος αγωνίζεται στη Football Legue 2 και φανερώνει πολύ καλά δείγματα ενόψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που αναγνώρισαν οι φίλοι των “πράσινων” που χειροκρότησαν την ομάδα τους στο τέλος του φιλικού.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: “Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παιδιών, αλλά μην ξεχνάμε οτι ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω να δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στις 21 Οκτωβρίου. Όλα μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια”. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Βασιλικής και ο Κονέ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενο φιλικό του Περαμαϊκού είναι την επόμενη Πέμπτη 11/10 κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας, ενώ στις 13 η 14/10 θα υποδεχτεί στο Πέραμα τον Ιάσονα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply