Connect with us

Uncategorized

Άνω Μερά: Ανακοίνωση «κόλαφος» για αρνητικά δημοσιεύματα.

Published

on

Στην έκδοση καυστικής ανακοίνωσης, που στρέφεται εναντίον της εφημερίδας “Φως των σπορ”, προχώρησε το σωματείο της Άνω Μεράς Μυκόνου.

 

Με την ανακοίνωση αυτή οι Μυκονιάτες θέλουν να καταδικάσουν, τα όσα αρνητικά έχει δημοσιεύσει η Αθηναϊκή εφημερίδα το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν διστάζουν να στραφούν επώνυμα, εναντίον του Σωτήρη Γεωργούτσου, που φέρεται να είναι ο συντάκτης των ρεπορτάζ.

 

Τέλος οι ιθύνοντες της Άνω Μεράς, καλούν τον Πρόεδρο του Α.Ο Μυκόνου Αλέκο Κουκά, να διαψεύσει τα όσα γράφονται, στηρίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα όσα είχε δηλώσει στη κάμερα του sportcyclades.gr και αφορούσαν στην καλή συνεργασία των δύο σωματείων της Μυκόνου.

 

Η ανακοίνωση.

 

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου με αφορμή συνεχόμενα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ”Το Φως των Σπορ” δηλώνει πως:

 

Τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν θίγουν την εικόνα της ομάδος, που προσπαθεί με μεγάλο αγώνα και «ερασιτεχνικά» κονδύλια να είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

 

Λέξεις όπως ”διαλυμένη”, σενάρια εξαγοράς του Α.Φ.Μ. της ομάδας από τον πρόεδρο του Α.Ο. Μυκόνου και ιστορίες ποδοσφαιρικής εκδίκησης, θεωρούμε πως είναι κινήσεις ανθρώπων, που η σχέση που έχουν με το ποδόσφαιρο, προσδιορίζεται από την καρέκλα του καφενείου.

 

Απαιτούμε, να διαψεύσει ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου κ. Αλέκος Κουκάς την οποιαδήποτε ανάμειξη του σε όσα έχουν γραφτεί, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο όσα δήλωσε σε συνέντευξη μετά τον αγώνα κυπέλλου στο αθλητικό site Sportcyclades.gr, για σεβασμό. Αν δεν γίνει διάψευση, θα είναι προφανές ότι ο ίδιος δημιουργεί και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί εν τέλει προς όφελος του την αρνητική δημοσιότητα γύρω από την Άνω Μερά . Στην πρώτη περίπτωση πάντως, θα θέσουμε προ των ευθυνών του τον δημοσιογράφο κ. Σωτήριο Γεωργούτσο που είναι ο αρθρογράφος.

 

Το Α.Σ. Άνω Μεράς επιφυλάσσεται να κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος που έχει και θα στραφεί ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθεί να βάλλει ενάντια στο σωματείο και σε όσα αυτό πρεσβεύει.

 

Με εκτίμηση

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σπύρος Μάκαρης sportcyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply