Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στη σέντρα οι παλαίμαχοι Πειραιά

.

Published

on

Δεκαεφτά συγκροτήματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πειραιά και της Αθήνας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και θα παραταχθούν την Δευτέρα 8/10 το απόγευμα στη σέντρα για να ξεκινήσει το τόσο ενδιαφέρον ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Το βράδυ της Πέμπτης στη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ και των εκπροσώπων των ομάδων , απόντος ( δικαιολογημένα ) του _Προέδρου κ. Νίκου Σιδηρόπουλου ( παραβρέθηκε στη σύσκεψη της ΕΠΣΠ μετά τον πρωτοφανή βανδαλισμό- λεηλασία που δέχτηκαν οι εγκαταστάσεις της ΕΠΣ. Πειραιά στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ) οι υπεύθυνοι της επιτροπής του τουρνουά κ.κ. Μπάκας- Παϊπέτης ενημέρωσαν τους πάντες για την έναρξη του τουρνουά , για τους διαιτητές, το φύλλο αγώνα, την συμπεριφορά των υπευθύνων και των αθλουμένων , την αμέσως μετά το παιχνίδι ενημέρωση του γραφείου τύπου της Ένωσης για το αποτέλεσμα του αγώνα κλπ.

Πέραν του κ. Μπάκα, μίλησαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους ο εκ των αντιπροέδρων της Ένωσης κ. Γ. Γκαμάνης, ο γεν. γραμματέας κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο τεχνικός υπεύθυνος κ. Καν. Τσίρμπας. Στη σύσκεψη ήσαν ακόμη παρόντες ο ταμίας κ. Παπανικολάου οι κ.κ. Ηλ. Λιγνός, Γρ. Πολυχρονιάδης, Ανδρέας Γραμματικός, οι κ.κ. Καλαμάρας, Πετρίδης ( Μοσχάτου), Σαββίδης ( Ελλάδας), Κανέρης ( Ερμή), Σαρρής ( Αργοναύτη).

* Να αναφερθεί επίσης ότι οριστικοποιήθηκαν οι ηλικίες συμμετοχής των παλαιμάχων στο τουρνουά .Στο Φ.Α θα γραφονται 2 παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1967-77 και άλλοι δύο γεννημένοι από το 1975 και κάτω.Ακόμη τα δελτία των παικτών πρέπει να είναι θεωρημένα από τον εξουσιοδοτημένο γιατρό. Ο κ. Τσίρμπας αναφέρθηκε στην επιθυμία της Ομόνοιας Κύπρου για την διεξαγωγή αγώνα με την Ένωση του Πειραιά προσεχώς.

 

* ενημερώθηκαν άπαντες για την εκδήλωση της Κυριακής 7/10 στις 7 το απόγευμα στο κέντρο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ ( πρώην δημαρχιακό μέγαρο Ρέντη) με ομιλητή τον καθηγητή κ. Μπεκρή με θέμα ¨το παιδικό ποδόσφαιρο».

*Σημείο αναφοράς στην αρχή της συνεδρίασης ήταν η έναρξη του τουρνουά με επιτυχίες για όλους, επίδειξη φιλάθλου αθλητικού πνεύματος από τον γενικό γραμματέα κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη. Όλοι παρέλαβαν ενυπόγραφη ανακοίνωση του Δ.Σ. για την πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής ατραξιόν περιόδου 2012-2013 με πρωταγωνιστές αυτούς τους αλύγιστους, δυναμικούς και αγαπητούς βετεράνους του φουτ μπολ.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply