Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναγέννηση Πετρούπολης – Καλαμάκι 3-4

Published

on

Ματσάρα πραγματοποιήθηκε,στην Πετρούπολη ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και το Καλαμάκι, η οποία ανέδειξε νικητή το σωματείο των νοτίων προαστίων με σκορ 4-3. Στο 12′ ο Κοκκιναράς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 24′ ο Καψιοχάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1, όταν σε χαμένο πέναλτι του Νικολόπουλου, ο Ντανάς πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τριάντου. Δέκα λεπτά αργότερα η Αναγέννηση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Βάσσος υπέπεσε σε πέναλτι εντός περιοχής, σε παίκτη ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοκκιναράς που ευστόχησε, δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στο Καλαμάκι. Στο 69′ ωστόσο ο Αγοραστός ανέτρεψε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί αμέσως. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νικολόπουλος ο οποίος έκανε το 3-2. Η χαρά των παικτών της Αναγέννησης κράτησε για λίγο, αφού στο 76′ ο Θεοδωράκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, για να έρθει ο Νικολόπουλος στο 84′ και να διαμορφώσει το τελικό 4-3. Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Πολίτη και Μπαζακούλα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καζάκος, Σπυροπάλη (46′ Βάσσος), Νίτα, Νάτσι, Τσιουμάρης, Δαγκλής (46′ λ.τρ. Λεμπέσης), Καλογέρης, Σιαμπαλάρι, Χρόνης (63′ Λαμπρόπουλος), Ντανάς, Νικολόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τριάντος, Αβάσταγος Α., Καψιόγας, Αγοραστός, Κουτσοποδιώτης, Μπακογιάννης, Θεοδωράκης Ε. (85′ Τσομίδης), Μπούζας (63′ Αβάσταγος Ν.), Κοκκιναράς, Χρυσανθακόπουλος, Θεοδωράκης Θ. (78′ Λάζος)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply