Connect with us

stoplekto

Πικρή πρεμιέρα για τον Ασπρόπυργο

Εντός έδρας ήττα 1-0 απο Ζοφριά

Published

on

Διπλή πίκρα για τον Ασπρόπυργο που μετά από 25 χρόνια επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ , όπου ηττήθηκε στην έδρα του από τη Ζοφριά με 1-0.

Οι Ασπροπύργιοι δέχτηκαν νωρίς το γκολ αλλά όχι μόνο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά αν οι παίκτες της Ζοφριάς ήταν πιο σοβαροί επιθετικά θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι.

Το νικητήριο γκολ που έβαλε στο σακούλι της Ζοφριάς το πρώτο τρίποντο το πέτυχε στο 3΄ ο Δρακόπουλος από 40 μέτρα απόσταση και αφού προηγούμενα ο τερματοφύλακας Μυλόπουλος είχε διώξει άτσαλα τη μπάλα.

Η Ζοφριά έφτασε δύο φορές κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Αθανασόπουλο και στο 25΄όταν το απευθείας κόρνερ του Θωμάκου έβγαλε με υπερένταση ο Μυλόπουλος.

Στο 30΄ ο Ασπρόπυργος έκανε την αισθητή την παρουσία του όταν ο Δορλής σε τετ α τετ με τον Κυρίου δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 49΄σουτ του Κωνσταντινίδη από δεξιά έδιωξε ο Κυρίου σε κόρνερ.

Στο 59΄ο Μήνου σούταρε από ευνοϊκή θέση άουτ.

Στο 76΄σουτ βολίδα του Κωνσταντινίδη έξω από την περιοχή ο Κυρίου απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85΄ο Μήνου σούταρε από καλή θέση αλλά ο Μυλόπουλος μπλόκαρε.

Καλή η διαιτησία των Δημόπουλου Μιχ, Χατζηβασιλειάδη και Παγώνη.

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μυλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τεπετίδης, Μαυρίδης, Πολυτάρχου, Πλαβούκος, Μουζάκας, ΠεϊδηςΝ (40΄Βασιλειάδης, 60΄Λευκόπουλος), Κατσαδούρης, Κατσίκης, Δορλής (46΄Ζωγράφος).

ΖΟΦΡΙΑ: Κυρίου, Αγγελογιαννάκης, Ζωγράφος, Σταυραντώνης, Σκέρλος, Δρακόπουλος, Τζόλος (46΄Αρβανιτάκης), Ρεφενδάριος (74΄Παπάζογλου), Θωμάκος, Μήνος (90΄Κατσίβελας), Αθανασόπουλος.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply