stoplekto
Αυτός ήταν Εθνικός 3-0 την ΑΕΡ Αφάντου
Εξαιρετικός ο Εθνικός επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της ΑΕΡ Αφάντου στο γήπεδο του Μοσχάτου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Εθνικού μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό της, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 11′ όταν ο Μπερναρντίνιο με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Θεοδωρίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Πριν καλά καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Εθνικός χτύπησε ξανά! Στο 16′ ο Ρουμπιέ με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 75’ έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Μπερναρντίνιο, πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική ενέργεια, μοίρασε τη δεύτερη ασίστ του, αυτή τη φορά στον Καλέργη, ο οποίος με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Εθνικός παρουσίασε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, συνδύασε την ουσία με το καλό ποδόσφαιρο και πήρε μια νίκη που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές του, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης.
Eθνικός: Συρίγος, Θεοδωρίδης, Τάτσης, Καλιτσουνάκης, Αλέμης, Λεκάι(85′ Σταμάτης), Μίχος, Μπερναρντίνιο(76′ Δερμιτζάκης), Ματίγια(76′ Μπούσης), Ρουμπιέ(85′ Σταμάτης), Χαλκιαδάκης(70′ Καλέργης).
ΑΕΡ Αφάντου: Μπίντσης, Λογαράς, Ζαχαράκης, Ενγκουέμ, Μανιάς, Κρυεμάδι, Ίννος, Κεσίδης, Χαλκιαδάκης, Καλημέρης, Σπαχιού.

