Connect with us

Uncategorized

Ψυρόπουλος: ” Ζητούμενο η διάρκεια”

Δηλώσεις του προπονητή του Φωστήρα

Published

on

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Α.Π.Ο. Φωστήρ, καθώς σε λιγότερο από δυο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2. Ο Κώστας Ψυρόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του, προκειμένου ο ”Φονέας” να παρουσιαστεί έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Γλυφάδας.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Καλαματιανός τεχνικός αναφέρθηκε στους δυο μήνες προετοιμασίας του σωματείου αλλά και στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Αρχικά, ο ικανότατος προπονητής τόνισε:

” Η εικόνα των δυο μηνών προετοιμασίας είναι αρκετά ενθαρρυντική. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν από την πρώτη μέρα έως σήμερα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, γεγονός που με ικανοποιεί ιδιαίτερα”. Σε σχετική ερώτηση για τη βασική σύνθεση που έχει στο μυαλό του να παρατάξει στο ματς της πρεμιέρας, ο Κώστας Ψυρόπουλος υποστήριξε:” Είναι αρκετά νωρίς να καταλήξουμε στη βασική ενδεκάδα. Άλλωστε στην ομάδα δεν υπάρχουν βασικοί! Ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή θα αγωνίζεται. Δεν κάνουμε διακρίσεις, ούτε βάσει της εμπειρίας αλλά ούτε βάσει της ηλικίας”. Στο επίλογο του, ο προπονητής των ”κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, παραθέτοντας τα ακόλουθα: ” Πολλοί προπονητές επιθυμούν τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται εκτός έδρας, λόγω του άγχους της… πρεμιέρας. Στην ομάδα, αυτό που θέλουμε όλοι είναι ο Φωστήρας να έχει διάρκεια. Δεν κοιτάζουμε με ποιον αντίπαλο θα παίξουμε πρώτα. Εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply