Connect with us

stoplekto

Μπάχαλο ο Ελευσινιακός- ” Ανταρσία” παικτών

Χαμός για το θέμα προπονητή

Published

on

Άνω- κάτω έχει γίνει ο Ελευσινιακός και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή καθώς στην υπόθεση παρενέβησαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με «μίνι- ανταρσία» στις αποφάσεις της διοίκησης. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά και κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο προπονητής της ομάδας. Ο Γιώργος Ανανιάδης που αποχώρησε ή ο Σταύρος Ψιμουλάκης που ανακοινώθηκε μετά την αποχώρηση του Ανανιάδη;

Στις 5 το απόγευμα ο Μιχάλης Φωτάρας θα παρουσίαζε στους παίκτες το νέο προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη. Όμως οι ποδοσφαιριστές κλείστηκαν στο αποδυτήριο και πέντε – έξι από αυτούς πήραν θέση υπέρ του Ανανιάδη και απείλησαν ότι θα εγκαταλείψουν την ομάδα. Μάλιστα κάποιοι το έκαναν ήδη πράξη. Μπροστά στην έκρυθμη κατάσταση ο Ψιμουλάκης αποχώρησε ενώ ο Φωτάρας μπήκε στα αποδυτήρια για να εκτονώσει την κατάσταση.

Οι φωνές ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές ακούγονταν έξω από τα αποδυτήρια και οι παίκτες ζήτησαν από τον Φωτάρα να κάνει πίσω και να πάρει στην ομάδα τον Ανανιάδη και κυρίως τον κατηγόρησαν ότι τους χρησιμοποίησε για να διώξει τον Ανανιάδη.

Ο Φωτάρας έβαλε δύο όρους για να πάρει πίσω την απόφαση. Πρώτον, να μην πληρωθεί μέχρι τέλους του έτους ο προπονητής και δεύτερον, δεν θα υπάρχει ανοχή από τη διοίκηση σε οποιοδήποτε κακό αποτέλεσμα της ομάδας.

Την επαφή με τον Ανανιάδη ανέλαβε να κάνει το μέλος της διοίκησης, Τάσος Αδάμ και αναμένονται εξελίξεις ενώ ο Ψιμουλάκης είναι στο ακουστικό.

Πάντως ορατό είναι το ενδεχόμενο, εάν δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση και οι παίκτες υλοποιήσουν την απειλή τους, να μην κατέβει την Κυριακή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Ελευσινιακός.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply