Connect with us

stoplekto

Ανανιάδης: Η παράσταση με τον Φωτάρα έλαβε τέλος

Απάντηση Ανανιάδη σε Φωτάρα

Published

on

Άμεση απάντηση στον πρόεδρο του Ελευσινιακού Μιχάλη Φωτάρα σχετικά με ττο επίμαχο τηλεφώνημα και ποιος ζήτησε από ποιον μεταμέλεια έδωσε ο παραιτηθείς προπονητής της ομάδας Γιώργος Ανανιάδης.

Μιλώντας stoplekto.gr ο κ Ανανιάδης διευκρίνισε για την αλληλουχία των πραγμάτων ότι τηλεφώνησε μετά από κλήση που βρήκε στο τηλέφωνο του από τον Φωτάρα και μοναδικό αντικείμενο συζήτησης ήταν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από την περσινή σεζόν.

Απόδειξη ότι ποτέ δεν ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα ήταν το γεγονός ότι ο νέος προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης, τον επισκέφτηκε την Τετάρτη στην καφετέρια που διατηρεί στην Ελευσίνα, όπου και τον ενημέρωσε για τους παίκτες, την ομάδα και ότι άλλο του ζητήθηκε.

Την επόμενη ημέρα μετά από πρωτοβουλία των παικτών τον επισκέφτηκε ο Τάσος Αδάμ, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του περί επιστροφής και ο κ Ανανιάδης, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών έβαλε έναν και μόνο όρο, τον οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Ο κ Ανανιάδης υπενθύμισε με νόημα την ανακοίνωση του συλλόγου ότι « Δ.Σ αλλάζουμε, προπονητή ποτέ» και δήλωσε με νόημα «η παράσταση έλαβε τέλος».

« Καρφώνοντας» για μια ακόμη φορά τον Φωτάρα ο κ Ανανιάδης επικαλέστηκε και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του σάιτ μας stoplekto.gr για το τι συνέβη το προηγούμενο Σάββατο μετά το παιχνίδι με τον Άτταλο τονίζοντας ότι τότε υπέβαλλε την παραίτηση οριστικά και αμετάκλητα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply