Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σε πέντε λεπτά “καθάρισε” ο Άφοβος

3-1 στο Καλαμάκι

Published

on

Μέσα σε πέντε λεπτά έκανε την ανατροπή ο Άφοβος και επικράτησε του Καλαμακίου με 3-1. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να προηγήθηκαν στο 29′ με το πέναλτι του Κοκκιναρά, παρόλα αυτά οι νεοφώτιστοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 52′ ο Πυργής ισοφάρισε σε 1-1 και στο 54′ ο Ντελμέκουρας έγραψε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Πριν προλάβει το σωματείο των νοτίων προαστίων να καταλάβει τι τους. χτύπησε, ήρθε και πάλι ο Πυργής στο 57′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την ομάδα από τα Σεπόλια. Τέλος, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε στο 55′ ο Θεοδωράκης Ευ., με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Κωστάλας αποβλήθηκε με απ’ευθείας κόκκινη στο 61′, λόγω εξύβρισης της κερκίδας.

Διαιτητές ήταν οι Ρεσίτης, Γεωργής και Λιαμπότης.

 

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Τριάντος, Αβάσταγος Θ.(80′ Μποφίλιος), Καψιόχας, Κρητικός, Μπακογιάννης, Αβάσταγος Ν., Θοεδωράκης Ευ., Μπούζας, Κοκκιναράς, Χρυσανθακόπουλος, Θεοδωράκης Δ. (67′ Τσομίδης)

 ΑΦΟΒΟΣ: Χρυσικός, Καρυώτης(87′ Κουρτέσης), Χελιώτης, Σκούρας, Γεωργιάδης, Νικητάκης(46’Τσιάκας), Ντελμεκούρας, Μυλωνάς, Κωστάλας, Σαλίτα(60′ Τσέλα), Πυργής

 

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply