Connect with us

stoplekto

Ο Εθνικός Αστέρας 1-0 τον Πανελευσινιακό (φώτο)

Φιλική νίκη για την ομάδα της Καισαριανής

Published

on

Μετά από ένα μέτριο αγώνα χωρίς πολλές φάσεις και μπροστά σε 200 θεατές ο Εθνικός Αστέρας επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής του Πανελευσινιακού 1-0.

Οι δύο τεχνικοί Πέτρος Δημητρίου και Πέτρος Ξανθόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρωταθλήματος.

Το τέρμα σημείωσε στο 14′ ο Μαστρογιάννης με φάουλ έξω απο την περιοχή που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βασιλείου.

Στο 61′ ο Μίχας μπήκε στην μικρή περιοχή του Εθνικού Αστέρα τετ-α-τετ με τον Μπαντίκο το σούτ απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

Διαιτητής Μπακογιάννης. Βοηθοί: Ασπρος-Νυδριώτης(Αθήνας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(προπονητής Πέτρος Δημητρίου): Ντούσης(46’Μπαντίκος), Γαλανόπουλος(84’Κλίμης), Θεοδωρόπουλος(46’Νικολέτος), Καζνέτσης(68’Ραφαέλ), Κετσετσόγλου(46’Κουτρουμάνος), Κολτσίδας, Μαρτίνος, Μαστρογιάννης(68’Δάφνας), Σουλελές(78′ Μπολάνο), Συρίγος, Τσίπρας(46′ Σάμιος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Πέτρος Ξανθόπουλος): Βασιλείου, Κατσικιάς, Παπαδόπουλος, Φιλιππής, Τζαφεράκος, Μαλισιώβας, Τύρπος, Μιχελής, Δούκας, Κώνστας, Ζαχαρόπουλος.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Νικολάκης, Κουβίδης, Μακρίδης, Μίχας, Αποστολάτος, Τούσης, Αγκάνοβ, Κοπαλάς, Τερλελής, Ευαγγέλου, Βελλής.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply