Connect with us

stoplekto

Λινάρδος: Να τους απομακρύνει ο κόσμος για το καλό του Πανελευσινιακού.

Ανακοίνωση του πρώην προπονητή

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην προπονητής του Πανελευσινιακού Αποστόλης Λινάρδος με αφορμή την ξαφνική απομάκρυνση του από τον πάγκο του ιστορικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

H διακοπή της συνεργασίας μου με τον Πανελευσινιακό έγινε εντελώς ξαφνικά (λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος) χωρίς να μου ανακοινωθούν οι λόγοι της απόλυσης μου.

Νιώθω μεγάλη πικρία γιατί για άλλη μία φορά η οικογένεια του Πανελευσινιακού (διοικούντες) διώχνει χωρίς λόγο ένα από τα παιδιά της. Για όσους έχουν ξεχάσει η δεν γνωρίζουν έχω υπηρετήσει τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής πάντα με τιμιότητα, αγάπη και με γνώμονα το συμφέρον του Πανελευσινιακού.

Ευχαριστώ τους παίκτες, τους συνεργάτες μου (απολύθηκαν και αυτοί) για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όσους με στήριξαν (όταν κάποιοι εξ αρχής με αμφισβήτησαν ) στο δύσκολο έργο που είχα, να δημιουργήσω μια νέα ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα, αντάξια της ιστορίας του Πανελευσινιακού, με μεταγραφικές επιλογές άλλων, χωρίς κατάλληλο γήπεδο για προπόνηση και άλλα προβλήματα.

Τέλος για κάποιους κακεντρεχής που στεναχωριόνταν με τις νίκες της ομάδας (τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι) εύχομαι να τους απομακρύνει ο κόσμος της Ελευσίνας για το καλό του Πανελευσινιακού.

Με τιμή

Αποστόλης Λινάρδος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply