Connect with us

Uncategorized

Μανούσογλου: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Published

on

(Ανταπόκριση Γιώργος Πίτσης www.giafkasports.gr)

 

Καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή «Φύλλο αγώνος» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Μανούσογλου ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και τον ανταποκριτή μας στην Κω, Γιώργο Πίτση για το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα.

Τα σημαντικότερα των δηλώσεων του:

Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι όχι μόνο για μένα αλλά για την ομάδα και το νησί. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ανήκει σε άλλες κατηγορίες και όλοι καταλαβαίνουν ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Παρόλο αυτά έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, και πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε ερώτηση για τις απουσίες δήλωσε:

Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές μας αλλά κάποιοι είναι ακόμα ανέτοιμοι και φυσικά δεν θα έχουμε και τον Φονσέκα (δεν έχει έρθει ακόμα το δελτίο του) που γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι σημαντικός για την ομάδα και θα θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας. Όμως και πάλι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για την Δ’ Εθνική και που κατατάσσει τον Α.Ο Δικαίου:

Αν βάλουμε το άλλα ονόματα της κατηγορίας δίπλα στον Α.Ο Δικαίου φυσικά θα υπάρχει πρόβλημα αφού η ομάδα μας είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην Δ’ Εθνική. Τώρα για το πρωτάθλημα, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Ξεκινάμε αύριο και δεν ξέρουμε επίσημα πόσοι μένουν, πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν απ’ αυτήν την κατηγορία. Εμείς θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και είμαι σίγουρος πως στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο θα έχουμε βγει κερδισμένοι.

Για τον κόσμο της ομάδας και για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές:

Σίγουρα σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο να δουλεύει και να του χρωστάνε αλλά τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε την ομάδα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σημειώσουμε. Και για εμάς δεν ήταν το καλύτερο να δουλεύουμε, γνωρίζοντας ότι το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών στην ομάδα ήταν αβέβαιο αλλά προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Σε ότι αφορά τον κόσμο είναι ο 12ος μας παίκτης. Ο παίκτης που κάνει την διαφορά και θέλουμε και φέτος να τον έχουμε στο πλευρό. Και στο τέλος να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα πάει καλά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply