Connect with us

Uncategorized

Χαμόγελα στην Νεάπολη

Με δυο τέρματα του Παναγιώτη Σκαφτούρου ο Ιωνικός κέρδισε στην πρεμιέρα τον ΑΟ Δικαίου (2-0)!

Published

on

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι στον Ιωνικό, ο οποίος  μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη απέναντι στον… μαχητικό ΑΟ Δικαίου με 2-0. Οι Νικαιώτες σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, κατέβαλαν την αντίσταση των νησιωτών ξεκινώντας ιδανικά τη νέα χρονιά. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να πάρουν εξαρχής τα ηνία της αναμέτρησης, Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι με σωστή αμυντική λειτουργία είχαν κλείσει σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Σανταμούρη. Ωστόσο, στην εκπνοή του α’ μέρους η ιστορική ομάδα του Πειραιά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιώμου στον Τσιμπλάκη. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Το γκολ απέβαλε το άγχος

Το τέρμα αυτό απέβαλε το άγχος από τα. πόδια των ”κυανόλευκων” οι οποίοι στο β’ μέρος έπαιξαν πιο απελευθερωμένα.Παρ’ όλα αυτά οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου δημιούργησαν ευκαιρίες για να τα φτάσουν στην ισοφάριση, κυρίως με τους Γκουντελίτσα και Πανόπουλο, οι οποίες δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 71′ το συγκρότημα του Νίκου Φρούσου σημείωσε και δεύτερο τέρμα, χάρις σε κεφαλιά του Σκαφτούρου μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια δίκαιη νίκη στο τέλος. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο και Τσολακίδη (Αθηνών).

Ιωνικός (Νίκος Φρούσος): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μωυσιάδης, Χιώτογλου, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεαδάκης (75′ Λαμπρινάτος), Τσακίρης, Κουμουλίδης (75′ Διάκος), Γιαλελής (63′ Ατματζίδης), Κατσαβριάς, Σκαφτούρος.

ΑΟ Δικαίου(Γιάννης Μανούσογλου): Σανταμούρης, Γκουντελίτσας, Δραμουντανής, Σωτίρι, Σιώμος, Χατζηφούντας Χ., Χατζηφούντας Μ. (35 λ.τ Σκαλέρης), Πανόπουλος, Συντιχάκης (62′ Χατζηβασίλης), Μυλωνάς, Χιούσι.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply