Connect with us

Uncategorized

Πέρασε ο ΑΟ Χαλκίς από Πορτοχελιακό (φώτο)

Νίκησε με 2-0

Published

on

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια της Δ Εθνικής ο Πορτοχελιακός που ηττήθηκε από τον έμπειρο ΑΟ Χαλκίς με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 3ο λεπτό ο Τσομπάνης έκανε ψηλοκρεμαστό σούτ και η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά εκεί φάνηκε πώς ο τερματοφύλακας Μπουρνιάς θα μπλοκάρει την μπάλα όμως δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 0-1.

Στο 7 λεπτό ο Μπουρνιάς απέκρουσε δύσκολα σούτ του Τσομπάνη.

Στο 31 λεπτό δυνατό σούτ του Γκιόκα νέα απόκρουση του Μπουρνιά.

Στο 37 λεπτό οι αμυντικοί του Πορτοχελιακού γύρισαν την μπάλα στον Μπουρνιά η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του με αποτέλεσμα ο Γκιόκας πού καραδοκούσε με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 47 φάουλ του Καφαντάρη η μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μανιάτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 50 λεπτό ο Τσουπέας μπήκε από δεξιά σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 62 λεπτό δυνατό σούτ φάουλ του Αντωνόπουλου η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μόνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο διαιτητής Γκάμαρης Ανδρέας ( Αθηνών) δεν είχε δύσκολο έργο.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Βέλικο Ντόβενταν ): Μπουρνιάς , Τόζογλου, Μιχαηλίδης ( 52 Λαδάς ), Σταυρόπουλος, Ντάκος , Ζαραφωνίτης Ι.Ε. Αντωνόπουλος , Χιονίδης, Κουρτίδης, Ζαραφωνίτης Ι.Β. Ζαραφωνίτης Σπ΄( 68 Ιωαννίδης)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γιώργος Καραμπάς): Μόνος , Τσουπέης ( 72 Τούρλας ) , Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης ( 78 Φελέκης), Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης , Θωμάς, Γκιόκας, Τσομπάνης , ( 70 Ζαφειρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply