Connect with us

Uncategorized

Καρέ η Κηφισιά με δύο του Βέρμπη

4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Βέρμπη, η Κηφισιά δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, τον οποίο νίκησε εύκολα με 4-0. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 17′, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Βέρμπης σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παππά.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 27′ έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κολιόπουλου με δεύτερη κίτρινη. Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα για την ιστορική ομάδα του κέντρου, αφού με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ο Βέρμπης με σουτ άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Βέρμπη. Στο 82′ ο Κάρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κηφισιάς σημειώνοντας το 3-0, ενώ στο 89′ ο Παπαδόπουλος με σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης (Κορινθίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Χέλης, Ντούμος (65′ λ. τρ. Αποστολόπουλος), Κορακάκης, Γκουτσούλας, Βέρμπης (87′ Παπαδόπουλος), Αλημπάς (79′ Τριανταφυλλίδης), Κάρος

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Κώστας Κοσκινάς): Παππάς, Μπίνας, Διαμαντόπουλος, Σαλάκου, Μητρόπουλος (77′ Τζανετέας), Κωνσταντόπουλος Π., Ρίζος, Κωνσταντόπουλος Χ., Δαραμάρας (50′ Ασημάκης), Καμαριάρης (50′ Μιχαήλ), Κολιόπουλος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply