Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

2-1 τον Παπάγου

Published

on

Σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου απέναντι στον Παπάγου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους και δίκαια προηγούνταν με τα τέρματα του Τελέρη στο 15′ με κεφαλιά και του Καλλιοντζάκη με σουτ στο 22′.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1 στο 45′, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σιλεβίστας, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Ρέντζο, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γαϊτάνης.

Στο β’ ημίχρονο οι «Στρατηγοί» ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 52′ με τον Σιλεβίστα, ύστερα από απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ, μείωσαν με την κεφαλιά του Μπίκοβ στο 81′ σε 2-1, έπειτα από την σέντρα του Κραψίτη, όμως δεν κατόρθωσαν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή.

Διαιτητές ήταν οι Γεωργής, Τσολακίδης, Γεωργιάδης.

ΔΑΦΝΗ: Γαϊτάνης, Μπελέρης, Χατζηαντωνίου, Χατζηράπτης, Καράκαλος, Τσαμπίρας, Μάκο(71′ Περπερίδης), Ποζίδης(67′ Καπίρης), Καλλιοντζάκης, Ντερβισάι(89′ Τσιτσόπουλος), Τσούκας

ΠΑΠΑΓΟΥ: Τσέλιος, Δρόσος(35′ Κοτρώτσος), Αλεξιάδης, Μιχαλόπουλος(46′ Μπίκοβ), Λιούκας, Ρέντζο, Κραψίτης, Σιλεβίστας, Παπαναστασίου, Κολοβός, Ζέρβας(65′ Παρλαπάνης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply