Connect with us

stoplekto

Χάρισε ο “Φονέας” τον βαθμό στην Γλυφάδα (2-2)

Σπουδαία ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους..

Published

on

Σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα έχασε ο Φωστήρας, που αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας 2-2 με τον ΑΟ Γλυφάδας. Ο «Φονέας» ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ωστόσο δυο στημένες φάσεις στο τέλος αναμέτρησης στέρησαν από τους «κιτρινόμαυρους» τους τρεις βαθμούς. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′ με τον αγαπημένο τρόπο του Σπύρου Δωροβίνη. Συγκεκριμένα σε φάουλ που κέρδισε το ιστορικό σωματείο του Ταύρου έξω από την περιοχή των «ροσσονέρι» ο μεγάλος  μαέστρος με αριστουργηματική εκτέλεση έγραψε το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Γιάννης Κούτρος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας μειώνοντας αρχικά με το Λύγκο στο 86′ και ο Καλογιάννης στις καθυστερήσεις σημείωσε το τελικό 2-2.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χώνος, Χατζηησαϊας, Καϊμακαμούδης (46′ Κόντι), Καλογιάννης, Καρλιάμπας, Κολοτούρος, Σκάρος, Μουστογιάννης, Καζαντζής, Ζαχαράτος (55′ Λύγκος), Κόκκαλης (46′ Νικόλτσης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Aρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασουλής, Κάμπας, Δωροβίνης (88′ Μπούκουρης), Βαβάτσικος (63′ Παντέλης), Κούτρος (91′ Νικολόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply