Connect with us

Uncategorized

Zωντανός με Τοτσέ!

.

Published

on

Με γκολ του Τοτσέ στο 89ο λεπτό ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Λάτσιο στο ΟΑΚΑ και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

 

Η Ιταλική ομάδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ από το… απίθανο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο 25′, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να γυρίζει τη μπάλα προς το τέρμα, τον Καρνέζη να βρίσκεται εκτός θέσης και τον Βελάσκες να κοιτά την πορεία της προς τα δίχτυα.

 

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε μετά την είσοδο του Κουίνσι και οι πράσινοι έγιναν πιο επιθετικοί αγγίζοντας το γκολ στο 80′ με τον Τοτσέ και πετυχαίνοντας το τελικά στο 88′ με προβολή του Ισπανού επιθετικού.

 

Σοβαρά επεισόδια

 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος γύρω από το ΟΑΚΑ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης. Οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν φωτοβολίδες, ορισμένοι φίλοι των «πρασίνων» κινήθηκαν κατά των Ιταλών, ενώ στη συνέχεια παρενέβη η αστυνομία με χρήση χημικών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού μέσα από το γήπεδο, αλλά προφανώς κάποιοι έφτασαν από έξω και προσπάθησαν να επιτεθούν στους Ιταλούς. Ερωτηματικά προκαλεί σίγουρα το γεγονός ότι αυτοί οι οπαδοί βρέθηκαν «ξαφνικά» στο γήπεδο και συγκεκριμένα στη θύρα 35.

 

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν χρησιμοποιήθηκαν ως πολεμοφόδια φωτοβολίδες και καθίσματα από τις εξέδρες και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Υπενθυμίζουμε πως ανάλογα επεισόδια είχαν γίνει και πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Φουρλάνος(68’ Κουίνσι), Ζέκα, Φορναρόλι, Σισοκό(79’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(75’ Τοτσέ)

 

Λάτσιο(Πέτκοβιτς): Μπιζάρι, Σιανί, Κονκό, Ντίας, Καβαντά, Λεντέσμα, Γκονζάλες, Ερνάνες(78’ Ονάτσι), Καντρέβα, Μάουρι(46’ Ζάρατε), Φλόκαρι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply