Connect with us

Uncategorized

Έφυγε νικητής ο Πάνθηρας 2-1 τον Πανθρακικό

.

Published

on

Ακόμα μία εκτός έδρας σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 του Πανθρακικού στη Κομοτηνή. Με αυτή την επικράτηση ο Ιστορικός έδειξε πως ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα που γνώρισε το περασμένο Σάββατο από την Κέρκυρα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Πανθρακικό καθώς στο 6ο λεπτό η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του σωματείου Αθανασιάδης, ο οποίος ανέτρεψε τον Κολοβό έξω από την περιοχή. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Αντίλοβιτς. Έτσι ο Ιστορικός εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Γουνδουλάκη, ο οποίος στο 10′ με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Αντίλοβιτς να αποκρούσει. Στο 18′ οι “κυανέρυθροι” πήραν “κεφάλι” στο σκορ με προβολή του Χρήστου Αραβίδη που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Αντίλοβιτς. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πανθρακικού αποφάσισαν να ρισκάρουν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59′ με συρτό σουτ του Μουνάφο. Μετά από το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Θράκης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυνήγησε τη νίκη, ωστόσο ο Πανιώνιος κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 87′ με τον Αραβίδη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης) Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μουνάφο, Λαδάκης (76′ Μακρυδημήτρης), Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (Κυβελίδης), Παπαδόπουλος, Λουσέρο (7′ Αντίλοβιτς)

 

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόβας (76′ Ρόκας), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89′ Ανδράλας), Σάμαρης (67′ Διαμαντάκος), Οκόγιε, Αραβίδης

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply