Connect with us

Uncategorized

Μοιράστικαν βαθμούς…

Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση στη Λειβαδιά ανάμεσα στο τοπικό Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Published

on

Οι Βοιωτοί μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα 8′ λεπτά του αγώνα. Στο 4′ ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μουλόπουλου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 8′ ο Ακόστα έστειλε την μπάλα έξω από πολύ καλή θέση. Η απάντηση ήρθε στο 9′ για τους Αρκάδες οι οποίοι απείλησαν με σουτ του Ναβάρο. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε η πρώτη καλή φάση έλαβε χώρα στο 59′, όταν ο Σανγκαρέ έπιασε το σουτ με τον Κυριακίδη να αποκρούει σωτήρια. Η απάντηση των “πρασίνων” στο σουτ του Σάνγκαρε ήρθε στο 67′ ο Πόι σούταρε δυνατά με τον Φούλοπ να αποκρούει. Η τελευταία καλή φάση ήρθε στο 82′ όταν ο Μπουντόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Φούλοπ κρατώντας το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μέντι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ακόστα (68′ Μπουντόπουλος) , Μάρτινς (80′ Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72′ Πινέιρο)

Αστέρας Τρίπολης ( Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανγκαρέ Φορμίκα, Ουσέρο (89′ Φραγκουλάκης), Αλβάρεζ, Ναβάρο (56′ Καρντάσιο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (67′ Καλαντζής), Περόνε,

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply