Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φλόγες το Χαϊδάρι στου Παπάγου

Νίκησε με 4-0

Published

on

«Ξέσπασε» το Χαϊδάρι πάνω στον Παπάγο, αφού επικράτησε των «Στρατηγών» με το εκπληκτικό 4-0, πετυχαίνοντας έτσι και την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τον «χορό» των γκολ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πανούσης στο 12′, αφού εκμεταλλεύθηκε άψογα την ασίστ του Ρούπι. Ο τελευταίος μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των «κυανέρυθρων», με τον Σπίρο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 0-2 στο 45′. Στο 74′ και στο 84′ το Χαϊδάρι είχε δύο δοκάρια με τους Σπίρο και Χριστούλη αντίστοιχα.

Τελικά, η ανωτερότητα της ομάδας των δυτικών προαστίων επιβραβεύτηκε με ακόμη δυο τέρματα που πέτυχαν στο 88΄ο Κακαράκης και στο 91΄ο Κοντογουλίδης, γράφοντας το τελικό 0-4. Πολλά παράπονα από τους τυπικά γηπεδούχους, υπενθυμίζουμε πως ο Παπάγος αγωνίστηκε στο γήπεδο Χαλανδρίου λόγω τιμωρίας, αφού οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως αδικήθηκαν από την διαιτησία. Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Παρλαπάνης στο 77′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητές ήταν οι Ιωσηφίδης, Χριστοδούλου και Λεοντακιανάκος.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Τσέλιος, Αμυγδαλάρης(46′ Σιλεβίστας), Λιούκας, Παρλαπάνης, Μήτρο, Αλεξιάδης(46′ Μπίκοβ), Κολοβός, Δρόσος, Κοτρώτσος, Παπαναστασίου, Φλώρος(35′ Τσίτσας)

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κούνουπας, Σουμελίδης, Πλιακοστάμος (λ. τρ. 63′ Ρούσα), Μεσσίνι, Μπατής, Πολίτης, Πανούσης, Χριστούλης, Σπίρο (80΄Κοντογουλίδης), Κακαράκης, Ρούπι (77΄Παραγιουδάκης).

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmal.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply