Connect with us

Uncategorized

Σκόρπισε τον Διαγόρα ο Ιωνικός

Νίκησε 3-0 στη Ρόδο

Published

on

Ανώτερος ο Ιωνικός δεν συνάντησε προβλήματα στην Ρόδο κερδίζοντας τον Διαγόρα με 3-0, σημειώνοντας έτσι την 2η του σε νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Νικαιώτες να δείχνουν ότι φέτος θα είναι από τα φαβορί του 9ου ομίλου.

Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος και μόλις στο 4ο λεπτό ο Κουμουλίδης με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ανδρεαδάκης με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Παπαδόπουλου για να κάνει το 0-2. Το τελικό 0-3 έγινε στο 60ο λεπτό με πλασέ του Τσακίρη, ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο.

Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Ανδρεαδάκης, Κουμουλίδης, Τσακίορης, Μωυσιάδης, ενώ από τον Διαγόρα διασώθηκαν οι Διακάκης, Χατζηπέτρος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ζούνης (21’ Σκυλλαράκης), Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης Γ., Κιλασίν, Καρπούζης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Ζωάννου (46’ Φλεβάρης), Διακάκης, Ιμεραλιλάι (65’ Μπάρδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μαυρίδης, Χιώτογλου, Μωυσιάδης, Ατματζίδης, Κουμουλίδης (57’ Μαργιόλης), Τσακίρης, Σκαφτούρος (78’ Λαμπρινάτος), Ανδρεαδάκης, Κατσαβριάς (68’ Γιαλλελής)

Π.ΝΤ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply