Connect with us

Uncategorized

Πεντάρα.. η Ερμιονίδα

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μακρίδη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ σε διάστημα 14′, η Ένωση Ερμιονίδας δεν συνάντησε κάποιο εμπόδιο στην αναμέτρηση με τον Παρνασσό ,τον οποίο διέλυσε με 5-0. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 13′. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάικου. Στο 23′ ο Μακρίδης πήρε και πάλι το. όπλο του, καθώς έγραψε το 3-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε το. κρεσέντο του 4′ αργότερα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 41′ ο Τσώνης θα μπορούσε να είχε μειώσει για τους «νεοφώτιστους» όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Πονηρού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού ολοκλήρωσε τον εκκωφαντικό του θρίαμβο στο 48′ με τον Στάικο να βάζει το. κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0, κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στη συνάντηση. Μάλιστα στο 57′ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση εάν ο Δήμας δεν σημάδευε το δοκάρι του Δημητρά. Παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Καρακατσάνη 4′ αργότερα από πλευράς Παρνασσού.

Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 85′ ο Κιοσσές ατύχησε να χριστεί σκόρερ, αφού η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Νίκος Αγγελάκος (Αρκαδίας)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολαου (73′ Μπούρος), Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης (66′ Μπούρος), Μακρίδης (48′ Χατζηβαλσάμης), Δήμας, Μιχαλάκης (49′ Μουρατίδης)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Νίκος Γεωργακόπουλος): Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους, Τσώνης, Μπαρκόσης, Γκικόπουλος, Καράι (46′ Αλαφογιάννης), Πουλούκι, Καρακατσάνης (73′ Ξεπλάτης), Μαρτιναίος, Καλύβας (66′ Καβρούζος).

ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply