Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Έσπασαν κιγκλιδώματα στο ΠΑΟΚ Μάνδρας- Ζεφύρι

1-1 το ματς, “ντου” στο διαιτητή από οπαδούς

Published

on

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα ΠΑΟΚ Μάνδρας και ΑΕ Ζεφυρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κονιαβίτη στο 50′, για να ισοφαρίσει το Ζεφύρι με πέναλτι(τα αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι) του Λέκκα στο 71′( ανατροπή Καζάτζη από τον Διολέτη). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Δούνια(60′).

Ο διαιτητής Νάκος  από  τον οποίο έχουν παράπονα και οι δυο ομάδες απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Κονιαβίτη στο 62′ (χτύπημα σε αντίπαλο) και Καζάτζη στο 85′( 2η κίτρινη). Οι φιλοξενούμενοι τον κατηγορούν μεταξύ άλλων ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Μετά το τέλος του αγώνα , όπως αναφέρει το Φ.Α. εισέβαλαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Μάνδρας στον αγωνιστικό χώρο σπάζοντας τα κιγκλιδώματα εκσφενδονίζοντας ένα τασάκι και ένα μπουκάλι νερό στο διαιτητικό τρίο.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τσέπερης, Αθανασέρης, Τσιανάκας Α., Διολέτης, Ευαγγέλου(30′ λ.τρ. Μαρούγκας Μ.), Κανάκης Θ., Μαρούγγας Τ.(65′ Θεοδωρόπουλος), Καζαντζίδης, Μπλέσης(87′ Κακοσίμος), Λύγγος, Κονιαβίτης.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μιχαήλ, Δούνιας, Καγιόπουλος, Θανάσης Χ., Καλαμιώτης, Καζάτζης, Λέκκας, Περιστέρης, Χατζηγιάννης(75′ λ.τρ. Κλαπάκης), Κουτσιούμπας(88′ Θανάσης Γ.), Ντάβίδι.

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply