Connect with us

stoplekto

O Aκράτητος 2-0 στον Ασπρόπυργο..(φωτο)

.

Published

on

Μετά απο ένα μέτριο παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Ακράτητος Ανω Λιοσίων συνεχίζοντας τον φρενήρη καλπασμό του ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ασπροπύργου με 2-0 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία έχοντας 6 στα 6.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσάρου ήταν καλύτεροι απο τους αντιπάλους τους και επικράτησαν δίκαια.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στον 6′ ο Κοντιζάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Μαυρίδη ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ακράτητου.

Στο 12′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Αλέξης Βασιλείου με σούτ μέσα απο την περιοχή 0-1. Σην συνέχεια 31′ αριστερό σούτ του Μαύρου τράνταξε το δοκάρι τερματοφύλακα του Ασπροπύργου Παπαδόπουλου. Ο Μαύρος 51′ μπήκε μέσα στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο πλάσαρε άουτ. Στο 55′ ο Μαύρος τροφοδότησε τον Βασιλείου που μπήκε στην μικρή των περιοχή κυανολέυκων το σούτ έφυγε άουτ. Στο 63′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Λούπας με σούτ μέσα απο την περιοχή το 0-2. Στην συνέχεια δυνατό σούτ του Γκότση έφυγε σύριζα άουτ πάνω απο τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Μέτρια η διαιτησία του Κορδολαίμη Ε. Βοηθοί: Φαρμάκης-Μάναλης

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(προπονητής: Κυριάκος Μίχας): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τεπετίδης, Μαυρίδης, Πολυτάρχου, Πλαβούκος(80’λόγω τραυματισμού Τάτσης), Πείδης(48’Δορλής), Μουζάκας, Βασιλειάδης(79’Mαργώνη), Ζωγράφος, Κατσαδούρος.

ΠΑΓΚΟΣ: Δορλής, Μαργώνης, Τάτσης, Τσίγκος, Καμενίδης, Ταραλίδης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Δημήτρης Τσάρος): Σαββόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σχίζας, Παρτσινέβελος, Τσαλερίδης, Κοντιζάς(83’Πουλής), Γκότση, Τσιγγόπουλος, Λούπας, Βασιλείου, Μαύρος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μερκούρη, Δέδες,

Cela, Σάββας, Πουλής, Λάσπας, Ζασισκαβίλι.

***Παρόντες στο γήπεδο σύσσωμο το Δ.Σ του Ασπροπύργου και Ακράτητου. Ο Χρήστος Παππούς, ο προπονητής Νίκος Βαμβακούλας απο τον Ικαρο ο Γιώργος Μπριλής κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply