Connect with us

Uncategorized

Ολική ανατροπή ο Αστέρας Μαγούλας

Νίκησε 2-1 την Επισκοπή

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Επισκοπή Ρεθύμνου με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι απο τον Αστέρα και είχαν την υπεροχή. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα μπήκαν στο γήπεδο με φοβερά αποθέματα δυνάμεων με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το σε βάρος τους 0-1 του πρώτου μέρους και τα κατάφεραν.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 11′ σωτήρια απόκρουση του Νικηφόρου σε σούτ του Δημητριάδη. Δυο λεπτά αργότερα ανάποδο γυριστό σούτ του Τζέκου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μητσέας.

Στην συνέχεια 29′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Αλέξης Σεληνιωτάκης με κεφαλιά ύστερα απο σέντρα του Αργυράκη έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μητσέα 0-1. Στο 36′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Χρυσάφης μέσα στην περιοχή απο τον Δελήμπαση και ο διαιτητής απο την Αρκαδία έδειξε παίζεται. Στο 48′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη απο 35μ έστελε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Επισκοπής. Στην συνέχεια 58′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Χρυσάφης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Νικηφόρου 1-1. Στην συνέχεια 71′ φάουλ του Χρυσάφη ο Στρατομήτρος έπιασε την κεφαλιά σύριζα άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Δημητριάδης τετ-α-τετ με τον Νικηφόρο πλάσαρε άουτ. Στο 84′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ τραγικό λάθος στην άμυνα της Επισκοπής ο Δημητριάδης με σούτ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια απο τους γηπεδούχους.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου, Δημογέροντας (Αρκαδίας)4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Δημητριάδης 23′ Κοζανίδης 41′ Τριανταφύλλου 45′ Σεληνιωτάκης 48′ Δελήμπασης 71’Εβερετ 90+4

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Πέττας, Ιατρού, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Εβερετ, Κορνελάτος, Αλεξίου(46’Μπούγιας), Χρυσάφης(89’Τριάντος), Μαρίνου(75’Μπέχλης), Δημητριάδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ(προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης, Τριανταφύλλου(59′ Μούρτζανος), Ρουμπάκης, Δελημπάσης(82’Φραντζεσκάκης), Κοζανίδης, Σεληνιωτάκης, Αργυράκης, Τζέκος(81’Σουμπασάκης), Δερμίσης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply