Connect with us

Uncategorized

Μεγάλο διπλό το Κερατσίνι..

2-1 στην Νεάπολη τον νωθρό Ιωνικό

Published

on

Μεγάλο διπλό για το νεανικό Κερατσίνι, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άλλωσε την Νεάπολη, και μάλιστα με το ίδιο σκορ το 2-1.

Μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους, ένας κακός Ιωνικός τα βρήκε μπαστούνια από το έξοχα στημένο Κερατσίνι, που παίζοντας με ξαφνικές αντεπιθέσεις, προηγήθηκε με 2-0.

Πάντως ακόμη κι αυτός ο κακός Ιωνικός, στο τέλος πίεσε, κι έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Στο 15΄ ο Μαριόλης έφυγε μόνες την αντεπίθεση, αλλά το σουτ έφυγε άουτ, για να ακολουθήσει φάση – καρμπόν στο 19΄ με τον γκολκήπερ Αδαμόπουλο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Όμως στο 21΄και πάλι ο Μαργιόλης έφυγε στην κόντρα , μπήκε στην περιοχή, και με ασύλληπτο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός στο 24΄ απείλησε με κεφαλιά του Σκαφτούρου, ενώ στο 29΄ ένα μακρινό φάουλ του Παπαδάτου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δημητρακόπουλος.

Στην επανάληψη, το Κερατσίνι, κατάφερε να κάνει το 0-2, στο 565΄ όταν ο Καμένος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ακολούθησε σύγχυση στα καρέ του Ιωνικού, η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό, και στην συνέχεια της φάσης ο Παντελίδης με κοντινό σούτ σημείωσε το 0-2.

 

Πίεσε ο Ιωνικός στο τελευταίο 20λεπτο

 

Ο Ιωνικός χωρίς να έχει σχέδιο στο παιχνίδι του προσπάθησε να πιέσει, και στο 77΄ ο Σκαφτούρος γύρισε στον Λαμπρινάτο, που σούταρε, για να αποκρούσουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή, όμως στο 83΄ ο ο Λαμπρινάτος μα ασύλληπτο συρτό σούτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δημητρόπουλο, για να μειώσει σε 1-2, και να πάρουν φωτιά τα τελευταία λεπτά.

 

Στο 86΄ ωραία προσπάθεια και σούτ του Γεωργίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Δημητρόπουλος, ενώ στο 88΄ ο Ίγκλι βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή του Κερατσινίου, τετ-α-τετ με τον Δημητρόπουλο, για να χάσει την ευκαιρία του αγώνα, αφού προσπάθησε να τον πλασάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

 

Από το Κερατσίνι πολύ καλοί οι Βατής, Τρουμπούνας, Μαργιόλης,Πουλάκης, Δημητρόπουλος, κι ο Παντελίδης, από το ναυάγιο του Ιωνικού επέπλευσαν οι Μαριόλης, Τσιπλάκης,Κουμουλίδης, κι ο Λαμπρινάτος που μπήκε αλλαγή

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαπέτρου( Αθηνών)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Κουμουλίδης( 76΄Ίγκλι). Χιώτογλου, Μωυσιάδης, Κωνσταντόπουλος, Παπαδάκης, Μαριόλης, Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης (63΄Γεωργίου),Κατσαβριάς(56΄Λαμπρινάτος),

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Δημητρόπουλος,Καράς, Καμμένος, Τρουμπούνας, Βατής, Σιδηρόπουλος, Παντελίδης( λ.τρ 69΄ Κουφουδάκης), Πλύθης, Μαριόιλης( 90΄ Μαρμαρίδης), Μάλλης( 74΄ Κατσηγιαννης), Πουλάκης

Παν.Νταλάκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply