Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άρης Βούλας – Μάχη Μαραθώνα 3-2

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι, παρακολούθησαν χθες όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Βούλας, εκεί που τοπικός Άρης νικησε με 3-2 την Μάχη Μαραθώνα, που φωνάζει για τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Μαντακίδης στο 22′. Το τέρμα αυτό έδωσε. φτερά στους «κίτρινους», οι οποίοι 2′ αργότερα πέτυχαν το 2-0 με τον Παππά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 50′, όταν και μείωσε ο Μίχας σε 2-1. Η χαρά των παικτών του Νίκου Κουβαρά δεν κράτησε για πολύ αφού στο 55′ ο Παππάς έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Μάχη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 77′ με τον Μεταξά. Διαιτητής ήταν ο Μπουξμπαουμ με βοηθούς τους Φαμέλη και Λιάτης

 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Λυκερίδης): Γκανατζούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλώζης, Βεϊζάι (89′ Πολυχρονιάδης), Μπουλάρι (66′ Παπαγεωργίου), Μαντακίδης, Παππάς, Διγενής (82′ Κανέλλος).

 

ΜΑΧΗ (Κουβαράς): Βοτσίδης, Τσέλας, Χαμάμης, Σένε (51′ Μεταξάς), Πλατσιώτας, Καραλής, Μέξης (46′ Γρίβας), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply