Connect with us

Uncategorized

Με ανατροπή ο Ατρόμητος το Κερατσίνι( φώτο)

Από 0-2, 3-2

Published

on

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής του Πειραικού ντέρμπι με το Κερατσίνι το οποίο κέρδισε με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ρέντη, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων, που χόρτασαν μπάλα.

Το πολύ καλό Κερατσίνι, έχασε τεράστια ευκαιρία, για να κάνει δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο διπλό, αφού με το καλημέρα βρέθηκε να προηγείται 0-2, στο 5΄, όμως στην συνέχεια ο Ατρόμητος επικράτησε ολοκληρωτικά κάνοντας μεγάλο παιχνίδι.

Βεβαίως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε η ανόητη αποβολή-σωστή του Πλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 19΄.

Μόλις στο 2΄ ο Παντελίδης από τον χώρο του κέντρου βρήκε εκτός θέσης τον Θωμόπουλο, και με ένα εκπληκτικό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου ,για το 0-1, ενώ πρίν καλά –καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Κερατσινιωτών, στο 5΄ ο Πουλάκης ξέφυγε από τα δεξιά, σέρβιρε, έτοιμο γκολ στον Μαρμαρίδη, για το 0-2.

Κάπου εκεί ξύπνησε ο Ατρόμητος, και στο 14΄, ο Δανασής με κοντινή κεφαλιά εκμεταλεύθηκε την σέντρα του Μητρόπουλου μειώνοντας σε 1-2.

Στο 19΄ είχαμε την αποβολή του Πλήθη, ενώ στο 22΄ εκτέλεση φάουλ του Νταλάκου, σύγχυση στα καρέ του Κερατσινίου, και ο προωθημένος Κρητικός με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Λοιζίδης στο 30΄μόνος με τον Δημητρόπουλο σούταρε απελπιστικά άουτ, ενώ πάλι ο Λοιζίδης στο 47΄ από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητρόπουλο.

Τελικά η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 70΄ όταν ο Παντελίδης ανέτρεψε τον Μαζαράκη, με τον Βάτσιο να καταλογίζει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λοζίδης.

Καλύτεροι των νικητών οι Δανασής, Μαζαράκης, Νταλάκος, Κρητικός, Λοιζίδης, Πέρος, ενώ από το Κερατσίνι, οι Σιδηρόπουλος, Παντελίδης, Πουλάκης,Βατής

Μέτρια η διαιτησία του Βάτσιου από τον οποίο έχουν πολλά παράπονα οι Κερατσινιώτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Θωμόπουλος, Μπελιάς, Γαβαλάς, Κρητικός, Νταλάκος, Μητρόπουλος( 60΄ Κυρανός),Λοιζίδης,Μανουηλίδης, Πέρρος,Δανασής

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Δημητρόπουλος, Μαρμαρίδης( 52΄ Δαβιδάκης), Τρουμπούνας( 83΄Διονυσόπουλος), Βαττής, Σιδηρόπουλος, Παντελίδης, Πλήθης, Μαριόλης, Μάλης(68΄ Κατσίγιαννης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply