Connect with us

Uncategorized

Παπαναστασίου: « Θα κριθεί στην ποιότητα»

.

Published

on

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΑΠΟ Νικολακάκης την Κυριακή, καθώς για την 6η αγωνιστική του 9ου ομίλου φιλοξενείται στο γήπεδο του Σχιστού από το Κερατσίνι (15.00). Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία ότι οι «νεοφώτιστοι» θα μπορέσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ένας εκ των κορυφαίων παικτών που διαθέτει η ομάδα της ανατολικής Αττικής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τους «ροσσονέρι» τονίζοντας: « Αύριο (Κυριακή) μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι εάν παρουσιαστούμε καθώς πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι η ομάδα βάσει της ποιότητας που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του ματς». Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση ο νεαρός άσος υπογράμμισε: « Η δύναμη και το πάθος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διακύμανση του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι στο τέλος θα ”μιλήσει” η ποιότητα και θεωρώ ότι αυτό το στοιχείο μας διακρίνει σαν σύνολο». Στη συνέχεια, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του υποστηρίζοντας: « Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς το γεγονός ότι παραμένουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει η ομάδα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από την εικόνα που παρουσιάζουμε στα παιχνίδια. Πάντως, θεωρώ ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Έχουμε να δώσουμε πολλά παραπάνω».

Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους ο Γιώργος Παπαναστασίου παρέθεσε τα ακόλουθα: « Στόχος μου αποτελεί να βοηθήσω την ομάδα να προβιβαστεί στην ανώτερη κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply