Connect with us

Uncategorized

Μεγάλο μπαμ ο Φωστήρας

Ο «Φονέας» με γκολ του Κάμπα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο σημειώνοντας, ίσως, την πιο ιστορική νίκη του τα τελευταία 30 χρόνια!

Published

on

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε κατηγορίες που δεν αρμόζουν στην ιστορία του αλλά ούτε στη δυναμική που διαθέτει σαν σύλλογος. Ο λόγος για τον ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ, ο οποίος σήμερα, Τετάρτη, απέδειξε ότι πρόκειται για ομάδα που είναι γεννημένη για μεγάλα ματς! Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου κέρδισε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 τον Πανιώνιο για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνοντας μάλιστα ικανός, βάσει της εικόνας που παρουσίασε, να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της 19 Δεκεμβρίου που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα που γνωρίζει ο ”Ιστορικός” από το Φωστήρα, μετά τη σεζόν 1971-1972.

 

Την κατοχή ο ”Ιστορικός”, την ουσία ο ”Φονέας”

Στο α’ μέρος οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με σουτ του Κοντοχρήστου στο 4′ όμως ο Αλέξανδρος Μπότος μπλόκαρε σταθερά. Στο 14′ οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με σουτ του Κάμπα, το οποίο δεν ανησύχησε τον Περιστερίδη. Στο 33′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη. Ο Σπύρος Δωροβίνης εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα και ο Ηλίας Κάμπας που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του α’ μέρους οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Σμυρλής δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να «νικήσει» τον Μπότο.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Πανιώνιο, όταν ο Καπάνταης σούταρε όμως ο Μπότος απέκρουσε τη μπάλα. Στο 76′ ο Γιαννούλης από πλευράς φιλοξενούμενων έχασε σημαντική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κουλουχέρης υπέπεσε σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Βαβάτσικο που βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα οι φίλοι του Φωστήρα αποθέωσαν για αρκετή ώρα παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

 

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ(Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης (75′ λ.τ Καλλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85′ Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (87′ Βαβάτσικος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (61′ Σάμαρης), Μενδρινός (46′ Ντούνης), Κολοβός (46′ Ρόκας), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply