Connect with us

stoplekto

O Aσπρόπυργος 1-0 τον Αίαντα Παραλίας(φωτο)

.

Published

on

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο Παραλίας Ασπροπύργου αφού η Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας στο γειτονικό ντέρμπι πήρε στο 90′ τη νίκη με 1-0.

Ο Αίαντας στάθηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρία δοκάρια στο 63′ με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο 88′ με τον Αμπαζάι και στο 90′ με τον Τζούντι. Ομως σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Ενωσης ο Καγκελίδης με σούτ στο τελευταίο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ενωσης Πανασπροπυργιακού που βελτίωσε την θέση της στην βαθμολογία.

Καλή η διαιτητής Κασκαντίρη και οι βοηθοί Καπρέτσος-Πατέστη

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Κουκουναράκης, Χλήνος, Μπόκος(86’Χαριζάι), Ρουμελίδης, Αμπαζάι,Χαλκιάς, Γ.Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος(59’Μαυροειδόγκωνας), Μπετσόλη, Τζούντι, Κλογκέρι.

ΠΑΓΚΟΣ: Σιέττος, Χαριζάι, Μαυροειδόγκονας, Μαρινόπουλος, Γράψας,Λυγερός.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΔΟΞΑΣ(προπονητής Κυριάκος Μίχας): Παπαδόπουλος,Ταραλίδης, Τεπετίδης, Μαυρίδης, Πολυτάρχου, Πλαβούκος, Μαργώνης, Μουζάκας, Βασιλειάδης(58’Πείδης), Δορλής(80’Καγκελίδης), Κοτσαδούρης(17’λόγω τραυματισμού Δορλής).

ΠΑΓΚΟΣ: Τάτσης, Καγκελίδης, Καμενίδης, Τσίγκος, Πείδης.

 

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

***Ανταρσία πριν τον αγώνα απο τον τερματοφύλακα του Αίαντα Παραλίας Παναγιώτη Δήμα αφού λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μέσα στα αποδυτήρια σηκώθηκε και έφυγε απο το γήπεδο κρεμώντας τον προπονητή του Γιάννη Μπότση. Για την ενέργειά του αυτή ο εν λόγω πορτιέρο αναμένεται να φάει γερή καμπάνα η και να τελειώσει απο την ομάδα.

***Τραυματίστηκε στο 17′ ο Κοτσαδούρος της Ενωσης με διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply