Connect with us

stoplekto

Eλευσινιακός – Πυρριχιος 2-1(φωτο)

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ελευσινιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πυρρίχιο (2-1). Οι «κυανόλευκοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καθώς στο 21′ ο Χριστοδουλίδης έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια, οι «κόκκινοι» πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 76′ σε μια ανύποπτη φάση η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπαϊράμοβ και ο διαιτητής, Χατζής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Κανταρτζής ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Πρισιμιτζής ευνοήθηκε από τις κόντρες και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουτσουκανίδη σημειώνοντας τελικό 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Βοηθοί του Χατζή ήταν οι Κασσαβέτης και Φαρμάκης

 

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ψίλλιας): Πορανίδης, Φραγκόπουλος, Νεανίδης, Μουρούτσος, Ευσταθιάδης, Στάθης, Βούκα, Ομασέρε, Πρισιμιτζής (92′ Παπαδόπουλος), Μεϊμαρίδης (42′ Κανταρτζής), Απαζίδης (65′ Τσινακίδης).

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ (Ιωακειμίδης): Κουτσουκανίδης, Χαλκίδης, Μερκάι, Παντελής, Μπαϊράμοβ, Παπαδόπουλος Θ. (71′ Συμεωνίδης), Χριστοδουλίδης, Μαυροδόντης (84′ Νικολαϊδης), Μανγκανσάρωβ, Παπαδόπουλος Τ., Ελευθεριάδης.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply