Connect with us

Uncategorized

Καθάρισε με Μπερνιδάκη ο Περαμαϊκός

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπερνιδάκη ο Περαμαϊκός επικράτησε με 2-1 του Κερατσινίου στο Πειραϊκό ντέρμπι του 9ου ομίλου και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα αρνητικά της αναμέτρησης ωστόσο έρχεται να προστεθεί ο τραυματισμός του Πλήθη ο οποίος χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του έμπειρου ποδοσφαιριστή αναμένεται να υπάρξουν σήμερα. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 φίλοι των δυο ομάδων.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 10′ αγώνα χάρις σε ωραίο σουτ του Μπερνιδάκη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 24′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραία σέντρα-σουτ. Οι «πράσινοι» στο 49′ έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Σιδέρη με απευθείας κόκκινη για απόπειρα χτυπήματος εκτός φάσης. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας στα υπέρ τους, το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε και πάλι στο παιχνίδι το οποίο σημείωσε στο 69′ ο Μάλης με κοντινή προβολή ύστερα σέντρα του Καμένου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σφιακανάκης, από τον οποίο αμφότερα σωματεία έχουν αρκετά παράπονα.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Βασιλικής (6′ λ. τρ. Λαπατάς), Σαμαράς, Κονέ, Ιατρού (84′ Νίκο), Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (90′ Κωνσταντίνου)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κώστας Κλείσαρης): Δημητρόπουλος, Καρράς, Καμένος, Τρουμπούνας (75′ Διονυσόπουλος), Βατής, Μαρμαρίδης (60′ Κουφουδάκης), Παντελίδης, Πλήθης (26′ λ. τρ. Κατσίγιαννης), Μαριόλης, Μάλης, Πουλάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply