Connect with us

Uncategorized

Λευκή ισοπαλία στο Αστέρας Μαγούλας – Χανιά (φωτο)

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας και τα Χανιά ύστερα από ένα μέτριο αγώνα και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα του ρέφερι Μιχελή βρήκρ τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκόλ.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Τα Χανιά με αμυντική τακτική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 2′ φάουλ του Ιατρού κεφαλιά του Δημητριάδη πάνω απο τα δοκάρια του Μαρκαντωνάκη. Ενα λεπτό αργότερα κόρνερ του Χρυσάφη κεφαλιά του Τριάντου άουτ. Στην συνέχεια 5′ ο Μπέχλης απο καλή θέση αστόχησε. Στο 16′ δυνατό σούτ του Μιχελή έφυγε άουτ. Στο 27′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη απέκρουσε σωτήρια ο Μαρκαντωνάκης. Στο 44′ δυνατό σούτ του Μποχώνη έξω απο την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Μητσέας. Ενώ στο 57′ δυνατό σούτ του Πυθαρούλη έδιωξε σε κόρνερ ο Μητσέας. Στις καθυστερήσεις δυνατό σούτ του Κουκά μέσα απο την περιοχή η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχελής (Πειραιά)ΒΟΗΘΟΙ: Παπανδριόπουλος, Καλημέρης (Πειραιά)4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Κίτρινες: Ζντράκοβιτς 8′ Καμπλιώνης 12′ Ιατρού 37′ Πυθαρούλης 46′ Τριάντος 50′ Ψυχουντάκης 62′ Στρατομήτρος 87′ Μπαρτζίδης 88′

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Ιατρού, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Τριάντος(60’Κορνελάτος), Μπούγιας(60’Αλεξίου), Εβερετ(78’Πάλλας), Δημητριάδης, Χρυσάφης, Μπέχλης, Κουκάς.

ΧΑΝΙΑ(προπονητής Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Μπαρτζίδης, Μποχώνης, Κέρι(69’Μποτωνάκης), Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης, Ζντράβκοβιτς, Δουμάνης, Γωνιωτάκης,(58’Πάγκαλος), Βουρβαχάκης, Καμπλιώνης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply