Connect with us

Uncategorized

Ασυγκράτητος ο Ατρόμητος Πειραιά, τεσσάρα στο Νικολακάκη

Χατ τρικ ο Λοιζίδης

Published

on

Ποδοσφαιρική παράσταση, σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια, που αυτήν την φορά κέρδισε πολύ εύκολα τον Νικολακάκη με 4-0.

Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου, δικαίως αποθεώθηκε από τους 400 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Αλέξης Λοιζίδης που πέτυχε χατ –τρικ

Ο Ατρόμητος κυριολεκτικά έπιασε από τον λαιμό τον Νικολακάκη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά μόνο σπασμωδικά.

Στο 10΄ οι πρωτοπόροι του 9ου ομίλου άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Αλέξη Λοιζίδη, ένα πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Γαβαλά, ενώ στο 22΄ σε εκτέλεσε φάουλ του Μητρόπουλου, ίσα-ίσα που παρενεβλήθη ο Λοιζίδης, και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0..

Κάτι προσπάθησε να κάνει ο Νικολακάκης και δημιούργησε 1-2 επικίνδυνες φάσεις, ενώ στην επανάληψη, ο Ατρόμητος κατάφερε να φθάσει στο 3-0, με σούτ του Λοιζίδη στο 69΄ ενώ το τελικό 4-0 έγραψε ο Μητρόπουλος με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Νίκα, που μάλιστα αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Εκτός του σκόρερ Λοζίδη, ξεχώρισαν οι Μητρόπουλος, Νταλάκος, Γαβαλάς, Δανασής, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από τον Νικολακάκη, προσπάθησαν οι Κωβαίος, Παπαναστασίου, Εγιουρούμ

Αρκετά καλή η διαιτησία του Κοσικίδη, Νικολαδού, Γκαβέρα (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Μητρόπουλος, Λοιζίδης, Μανουηλίδης(73΄ Κακαβάς), Σταθουλόπουλος( 58΄ Γεωργούλης), Δανασής( 85΄ Σιδηρόπουλος)

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ:Τσούνης, Μοντέρο, Νίκας, Πτερούντιος, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τσιτόφωτος(66΄ Μεντζούνης), Κωβαίος, Εγιουρούμ,Σπυρίδης( 73΄ Δαραμούσκας), Παπαναστασίου

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply