Connect with us

Uncategorized

“Άλωσε” τον Ταύρο ο Ιάσονας

Νίκησε 3-0 τον Άγιαξ. Παραιτήθηκε ο Ρίζος

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Ιάσονας που επικράτησε μέσα στον Ταύρο του τοπικού Άγιαξ με 3-0. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος ήταν καλύτεροι καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Σε μια από αυτές στο 19′ ο Καζιάνης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Λέτσο.

Στο β’ μέρος σε μια ανύποπτη φάση οι νεοφώτιστοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δημήτρης Θανόπουλος. Στο 78′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. Στο 87′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν μπει στο παιχνίδι όμως ο Μιχαηλίδης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Λέτσο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88′ ο Μαυρομάτης. Διαιτητής ήταν ο Κακριδής (Κορινθίας). Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Άγιαξ, Αλέκος Ρίζος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Όπως γίνεται αντιληπτό σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Τσαϊλάκης, Μαλτέζος, Μιχηαλίδης,. Τσούτσης, Τριανταφυλλίδης, Κατσούλας, Καζιάνης (62′ Θεοφάνους), Πατέλης (59′ Σερδενές), Μαυρουδής, Χαλίλι, Βερνάρδος (65′ Καραΐνδρος)

ΙΑΣΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Λέτσο, Νιάρος, Μαυρομάτης, Τσούτσουρας, Λίκα, Μανωλιάδης, Πεχλιβανίδης, Ζούλης, Φιλόπουλος (69′ Τσάτσα), Θανόπουλος Δ. (90′ Πατσιαβούρας), Φλέγγας (86′ Θανόπουλος Α.).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply