Connect with us

Uncategorized

Απάντησε ο Αστέρας Μαγούλας για το επεισόδιο…

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα των Χανίων περί ξυλοδαρμού μέλους της αποστολής του κρητικού συλλόγου έδωσε με δελτίο τύπου το ΔΣ του ΤΑΠ Αστέρας Μαγούλας και αναλυτικά αναφέρει:

Αναμφίβολα η μισή αλήθεια σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αποτελεί ψέμα. Αυτό συμβαίνει και με την ανακοίνωση του Α.Ο. Χανιά για το επεισόδιο ενός μεμονωμένου φιλάθλου του Αστέρα Μαγούλας με τον κο Αντώνη Βασιλομιχελάκη. Ευτυχώς η ίδια ανακοίνωση του Α.Ο.Χ. βοηθά στο να βγουν τα σωστά συμπεράσματα για τα πραγματικά γεγονότα.

Για την δημιουργία του επεισοδίου στο τέλος του αγώνα του μεμονωμένου φίλαθλου με το συγκεκριμένο μέλος της αποστολής του Α.Ο.Χ., ο κος Αντώνης Βασιλομιχελάκης φέρει την απόλυτη ευθύνη καθώς στο ημίχρονο ο κος Βασιλομιχελάκης εκσφενδόνισε ένα γεμάτο μεταλλικό κυτίο αναψυκτικού προς τον φίλαθλο που τον έβριζε, βρίσκοντάς τον στο πρόσωπο όπως δήλωνε ο φίλαθλος του Αστέρα Μαγούλας, δείχνοντας το σχίσιμο στο μάτι του και επικαλούμενος τις μαρτυρίες άλλων, μεταξύ αυτών και του παρατηρητή.

Δεν αναφέρει καθόλου ο κος Αντώνης Βασιλομιχελάκης γιατί πήγε την ώρα της αποχώρησης της αποστολής στον συγκεκριμένο φίλαθλο παρουσία αστυνομικών να ζητήσει συγνώμη για την ρίψη του αναψυκτικού. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κος Αντώνης Βασιλομιχελάκης δεν βρισκόταν στην εξέδρα αλλά μέσα στον κυρίως χώρο του γηπέδου, καθόλη την διάρκεια του αγώνα και φυσικά κατά την ώρα της ρίψης του κουτιού αναψυκτικού. Αντί να αναφέρει όλα τα παραπάνω πραγματικά γεγονότα η ανακοίνωση του Α.Ο.Χ., είναι ψευδής και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Επίσης για να αποποιηθεί τις ευθύνες δημιουργίας του επεισοδίου αναφέρει στην αρχή ότι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γωνιωτάκης δέχθηκε λεκτική επίθεση πριν την έναρξη της αναμέτρησης «…. και μάλιστα αυτό στάθηκε η αφορμή για να γίνει το επεισόδιο μετά το τέλος του ματς…». Όπως ήδη αναφέραμε η ίδια η ανακοίνωση του Α.Ο.Χ. βοηθά στο να βγουν τα σωστά συμπεράσματα για τα πραγματικά γεγονότα. Πως μία λεκτική επίθεση (που στην πραγματικότητα ούτε και αυτή υπήρξε) σε έναν ποδοσφαιριστή κατά την άφιξη της αποστολής αποτελεί αιτία για επεισόδιο στο τέλος του αγώνα;

Δεν γνωρίζουμε μήπως ο σκοπός της ανακοίνωσης είναι το να δικαιολογηθούν οι πολλές αγωνιστικές αδυναμίες του Α.Ο.Χ. όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας που μόνο με σύμμαχο την τύχη κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος η υπόσχεση για τη φιλοξενία στο γήπεδο των Χανίων «..από τη στιγμή που αυτή θα εισέλθει στο χώρο του γηπέδου μας..», θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην διατύπωση και δεν αποτελεί έμμεση απειλή.

 

ΤΟ Δ.Σ. του

Τ.Α.Π. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply