Connect with us

Uncategorized

Τι λένε οι οπαδοί της Χαλκίδας για την αποχή

Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών

Published

on

Θέλαμε να μην αναφερθούμε σε αυτό το θέμα, αλλά κάποιοι πήραν πολύ σοβαρά την “αποχή” που πραγματοποίησαν οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, στον αγώνα με τον Παρνασσό. Όμως οι αντιδράσεις ορισμένων, τόσο στην ομάδα, όσο και αυτών που δεν έχουν καμία σχέση και δεν είναι ούτε καν φίλαθλοι, ήταν υπερβολικές. Θα θέλαμε ωστόσο να αναφέρουμε κάποια σχόλια:

 

Καταρχήν οι φίλαθλοι του ΑΟΧ και μάλιστα οι συγκεκριμένοι που απείχαν, έχουν αποδείξει χρόνια τώρα ότι είναι δίπλα στην ομάδα, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Κανέναν δεν πιέσαμε να κάνει αποχή. Ήταν μια απόφαση από τους οργανωμένους και απλά το ανακοινώσαμε.

Όσοι αναφέρθηκαν σε εισιτήρια (ότι πρέπει να πάμε και να πληρώσουμε εισιτήριο για να ενισχύσουμε οικονομικά την ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι) απλά τονίζουμε πως όλοι έχουμε κάρτες οικονομικής ενίσχυσης και πολλοί από αυτούς πληρώνουν και εισιτήριο έξτρα, ενώ η κάρτα εξασφαλίζει την ελεύθερη είσοδο.

Η αποχή είναι ένα δικαίωμα για να δείξουμε την δυσαρέσκεια μας για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του ΑΟΧ, κυρίως της ήττας στα Λουκίσια. Θεωρούμε πως το ρόστερ της ομάδας της Χαλκίδας, είναι ανώτερο και από του Παναργειακού και των Λουκισίων και θεωρούμε πως έπρεπε να παίξουν οι παίχτες, τόσο όσο αξίζουν και να παίρναμε την νίκη.

Μετά από κάποια φραστικά επεισόδια που έγιναν στα Λουκίσια, μεταξύ φιλάθλων και ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ, τα οποία και θέλουμε να καταδικάσουμε, ήταν καλύτερο κάποιοι φίλαθλοι να μην παρευρεθούν, καθώς θα υπήρχε ένα άσχημο κλίμα στο γήπεδο.

Τέλος τονίζουμε πως η αποχή ήταν απόφαση των οργανωμένων φιλάθλων και όχι καπρίτσια μερικών από εμάς, όπως έγραψαν μερικοί δημοσιοκάφροι. Οι πλειοψηφία ήταν υπέρ της αποχής και έτσι δηλώσαμε αποχή. Και αν οι δημοσιοκάφροι κάνουν επίθεση στους φιλάθλους για αυτή την αποχή μιας αγωνιστικής, γιατί δεν κάνουν επίθεση σε κάποιους που απέχουν χρόνια (όπως π.χ. δήμαρχο Χαλκίδας κ.α.);;;

Ο Πρόεδρος του ΑΟΧ, Βασίλης Ταρνανάς, δήλωσε δημόσια πως ήταν κατά της αποχής και φυσικά είναι δικαίωμα του. Δεν νομίζουμε ότι δημιουργήσαμε κάποιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ, επειδή δεν παρευρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι. Πιστεύουμε πως το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι, όταν ο ποδοσφαιριστής, ενώ μπορεί, δεν παίζει με πάθος και ψυχή, δεν το παλεύει, με αποτέλεσμα να έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα της Χαλκίδας και οι απώλειες βαθμών, να φέρνει πίσω την ομάδα. Η φανέλα της Χαλκίδας είναι ΒΑΡΙΑ και γι αυτό σε τέτοια απαράδεχτα αποτέλεσμα, αντιδράμε με τόση δυσαρέσκεια. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να το γνωρίζουν αυτό και να παίζουν με πάθος όταν φοράνε την φανέλα της Χαλκίδας και όχι μόνο όταν παίζουν μόνο ως αντίπαλο της.

 

Φυσικά στο επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, δεν υπάρχει αποχή και οι φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στο γειτονικό Μπούρτζι, για να δείξουν πως όπως τιμωρούν, έτσι ξέρουν να στηρίζουν και την ομάδα. Η αποχή μας διαρκεί για έναν αγώνα και όχι για χρόνια, όπως απέχουν μερικοί.

chalkida fans- gate 3

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply