Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

” Ξύπνησε” το Χαϊδάρι με τριάρα (φώτο)

3-0 τον Άγιο Ιερόθεο στη Χωράφα

Published

on

Με τον Κώστα Αρζένη υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο και τον Πέτρο Καραβίτη δίπλα του ως αγωνιστικό διευθυντή το Χαϊδάρι νίκησε με 3-0 τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι.

Μόλις στο 15’ ο Σπίρο μετά από πάσα του Χριστούλη πλάσαρε υπέροχα, όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23΄ μετά από φάουλ του Σουμελίδη, ο Σπίρο με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «Γ» κι έγραψε το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους 100 Χαϊδαριώτες φιλάθλους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν δοκάρι στο 28’, όμως στο 36’ ο Πανούσης ανατράπηκε στην περιοχή, ο κ. Σφακιανάκης υπέδειξε το πέναλτυ και ο Μεσσίνι ψύχραιμα έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη το Χαϊδάρι έκανε οικονομία δυνάμεω ν αλλά στο 72΄ μετά από κόρνερ του Σπίρο, ο Μπατής με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε το 0-3 .

Το παιχνίδι έληξε με ένταση, καθώς ο Σπίρο στο 83’ δέχθηκε τη 2η κίτρινη κάρτα του πολύ καλού σήμερα Σφακιανάκη και αποβλήθηκε . Υπήρξε προς στιγμή αναταραχή στην εξέδρα, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η «φωτιά έσβησε» αμέσως.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κορδάς, Ρούσα, Μπατής, Αρβανίτης, Μεσσίνι, Χριστούλης, Σουμελίδης, Πανούσης (70’ Παπαδόπουλος), Ρούπι (85’ Παραγιουδάκης), Καρώνας (78’ Κακαράκης), Σπίρο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply