Connect with us

Uncategorized

Ο Αστέρας Μαγούλας 1-0 την Καλαμάτα

Published

on

Ύστερα απο έξοχη εμφάνιση ο Αστέρας Μαγούλας και μπροστα σε 1.000 περίπου φιλάθλους επέστρεψε στις νίκες αφού για την 8η αγωνιστική της football league2 επικράτησε της Καλαμάτας στο δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας 1-0.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 20′ ο Δημητριάδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ζαρόπουλο σούταρε και απέκρουσε ο πορτιέρο της Καλαμάτας.

Δυο λεπτά αργότερα διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλαμάτας Ζαρόπουλου σε διαδοχικά σούτ του Χρυσάφη- Μαρίνου.

Στην συνέχεια 27′ δυνατό σούτ του Καούνου μέσα απο την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μητσέα. Στο 50’φάουλ του Χρυσάφη έξω απο την περιοχή κεφαλιά του Τριάντου σύριζα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζαρόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μπέχλη έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαρόπουλος. Στην συνέχεια 59′ δυνατό σουτ του Αθανασόπουλου απέκρουσε ο Μητσέας. Στο 64′ δυνατό σούτ του Μπέχλη πέρασε άουτ. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Κορνελάτου άουτ.

Στο 67′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Παγώνης που είχε μπεί αλλαγή πριν έδωσε την ασίστ στον Χρυσάφη που με αριστερό βολέ μέσα απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Καλαμάτας 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Πασσάς μπήκε στην περιοχή σούταρε άουτ.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Σεφέρης, Πυργάκης (Κορινθίας)4ος: Παπαδόπουλος (Αχαϊας).

Κίτρινες: Μπέχλης 22′ Ιατρού 26′ Τσαγκαράκης 43′ Εβέρετ 85′ Καντούσης 90′ Καούνος 90+5.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μητσέας,Ιατρού, Τριάντος, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Αλεξίου(61’Εβερετ), Χρυσάφης, Δημητριάδης(63’λ.τραυματ.Παγώνης), Μπέχλης, Μαρίνου(87’Κούκας), Κορνελάτος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ(προπονητής Ζόραν Γέφτοβιτς): Ζαρόπουλος,Τρίψας, Τριανταφυλάκης, Καντούσης,Σκαρλάτος, Τσαγκαράκης(69’Επιφανής), Ηλιόπουλος(76’Γεωργιόπουλος),Πούτσι, Καούνος, Πασσάς, Αθανασόπουλος.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply