Connect with us

stoplekto

Μόνη στο ρετιρέ η Ερμιονίδα “λύγισε” την Ελευσίνα(φώτο-video)

2-1 στο 94΄τον Πανελευσινιακό

Published

on

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ένωση Ερμιονίδας αφού «λύγισε» στο τελευταίο λεπτό τον μαχητικό Πανελευσινιακό με σκορ 2-1.

Η Ελευσίνα ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν στο 20 λεπτό ο Ζαχαρόπουλος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή. Ο διαιτητής Τζουανόπουλος από την Αχαϊα έδειξε πέναλτι ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Ζαχαρόπουλος ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Στο 25 λεπτό δυνατό σουτ του Τύρπου απέκρουσε ο Πονηρός σωτήρια.

Στο 28 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Στάικο και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 51 λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Στάικο όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ μέσα στην περιοχή το πλασέ πού έκανε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Τσαλκιτζίδη.

Στο 60 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό να κάνει το 1-2 όταν ο Μπαρδάτογλου μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Πονηρό πού έπεσε και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 69 λεπτό ο Συμελίδης ύστερα από κόρνερ του Σταικου σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας.

Στο 94 λεπτό λύτρωσε για την Ένωση Ερμιονίδας όταν ο Στάικος μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Ελευσίνας και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μακρίδη και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός , Παπανικολάου, , Σαμαράς , Τσώνης , Οικονόμου , Κιοσσές , Στάικος , Συμελίδης , (88 Μπούρος ) Μακρίδης Δήμας ,( 72 Κρίστο ), , Μιχαλάκης (56 Μουρατίδης )

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσαλκιτζίδης Μπαγδάτογλου , Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος, Τζαφεράκος , Μακρίδης, Σιδηρόπουλος, Τούσης (74′ Μιχελής ), Τύρπος (37 Μαλισιόβας ), Παπανικολάου (86′ Δούκας ).Ζαχαρόπουλος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply