Connect with us

Uncategorized

Τριάρα Ηλυσιακού σε Αιολικό

Νίκησε 3-0

Published

on

Ο Ηλυσιακός εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες του Αιολικού και επικράτησε των νησιωτών με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν. δίχτυα στο 20′ με τον Δουμπλατζή, όμως ο διαιτητής, Μάλαμας ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 29′ ο Τζώρτζης με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Τρακάκη γράφοντας το 1-0.

Στο 40′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 71′ αποβλήθηκε από πλευράς Ηλυσιακού ο Κολοβός, ενώ στο ίδιο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μανουσάκης για τους «κυανόλευκους». Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σταύρος Αμανατίδης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Τσέπε, Καραπιπέρης, Αγγελίνας, Αμανατίδης, Τζώρτζης (93′ Λάνης), Κολοβός, Παππάς (85′ Ιωσήπου), Βασιλός (74′ Κωνσταντίνου)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τρακάκης, Μουτζούρης (81′ Κουκέλλης), Βαξεβάνης (46′ Καλιμαντζέρος), Καδής, Μανουσάκης, Κροτσίδας (46′ Οψιμούλης), Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Πετρουζέλλης, Μάντζιος

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply