Connect with us

stoplekto

“Άλωσε” το Περιστέρι το Αιγάλεω

Νίκησε 2-0

Published

on

Την… κατάρα που το κυνηγούσε τα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις με το Περιστέρι έσπασε το Αιγάλεω, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του Ηφαίστου με 2-0 του Όμιλου. Στο α’ μέρος οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 20′, όμως ο Μπέλης σημάδεψε το δοκάρι του Κουρεπίνη.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ισορρόπησαν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 45′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Παππουτσής. Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ ο Μητροφάνης θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό επαληθεύθηκε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου αφού ο Μανώλης Πολυκρέτης με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Στο 75′ το δοκάρι “συμμάχησε” για τρίτη φορά στο παιχνίδι με τον Κουρεπίνη σε σουτ που επιχείρησε αυτή τη φορά ο Παπαναστασίου. Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δάρρα στο 80′ με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαϊας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Τικταπανίδης, Πλέστης Π. (65′ Κουτσούκης), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης (70′ Γόρδιος), Μπόσιος, Πλέστης Χ., Παπαναστασίου, Μπέλης, Συρράκος

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουτσοδήμος (77′ Βουτυράς), Κάλλης, Δάρρας, Κουμπούλης, Δουκάκης, Τουρνάς (81′ Ποστόλης), Μακρής, Τζανετάκος, Πολυκρέτης (85′ Παπαθανασίου)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply